~/ agenda
Main Hall
Masterclass (Full Day)
Track 1
Track 2

Day 1 - December 18, 2019

10:00
10:20

Reactive Programming by Example

eran harel

Full Talk (40 Minutes)

Solving trust issues at scale

Omer Levi Hevroni

Full Talk (40 Minutes)

13:00
14:00

The Treacherous Road Towards Multi-DNS

Daniel Mittelman

Full Talk (40 Minutes)

I want a GPU

regev golan

Short Talk (20 Minutes)

14:20

Rick and (post)Morty

Erik Zaadi & Daniel Korn

Short Talk (20 Minutes)

14:40
15:20
16:40

Lies Enterprise Architects Told Me [SPOTLIGHT TALK]

Gwen Shapira

Full Talk (40 Minutes)

Day 2 - December 19, 2019

10:00
10:20

git: Behind the Scenes

Daphna Regev

Full Talk (40 Minutes)

HTTP Fundamentals Workshop

Michael Arenzon

Masterclass (Full Day ~5 Hours)

11:00

Monorepo - The Zip way

dan yelovitch

Full Talk (40 Minutes)

Observability is More than Logs, Metrics & Traces

Philipp Krenn

Short Talk (20 Minutes)

HTTP Fundamentals Workshop

Michael Arenzon

Masterclass (Full Day ~5 Hours)

11:20

Object-oriented design for infrastructure-as-a-code

Anna Bankirer

Short Talk (20 Minutes)

HTTP Fundamentals Workshop

Michael Arenzon

Masterclass (Full Day ~5 Hours)

12:20

Why Does (My) Monitoring Suck?

Todd Palino

Full Talk (40 Minutes)

How Linux processes your network packet

Elazar Leibovich

Short Talk (20 Minutes)

HTTP Fundamentals Workshop

Michael Arenzon

Masterclass (Full Day ~5 Hours)

12:40

Five NEINs of availability

Tomer Gabel

Short Talk (20 Minutes)

13:00
14:00

Building a DevOpsLESS Platform

Amir Shevat

Full Talk (40 Minutes)

Exactly Once Delivery is a Harsh Mistress

natan silnitsky

Short Talk (20 Minutes)

HTTP Fundamentals Workshop

Michael Arenzon

Masterclass (Full Day ~5 Hours)

14:20

Fight, Flight, or Freeze — Releasing Organizational Trauma

Matty Stratton

Short Talk (20 Minutes)

HTTP Fundamentals Workshop

Michael Arenzon

Masterclass (Full Day ~5 Hours)

15:00

HTTP Fundamentals Workshop

Michael Arenzon

Masterclass (Full Day ~5 Hours)

16:00

Build a (tech) community - a how to guide

florian rathgeber

Ignite (5 Minutes)

That Garbage Benchmark is Useless

Ronen Botzer

Ignite (5 Minutes)

Email - a transaction by any other name

Gil Bahat

Ignite (5 Minutes)

From Zero to Hero: Container Security

Karni Wolf

Ignite (5 Minutes)

17:30

Happy Hour

Sharone Zitzman

~/event sponsors
Platinum Sponsors
Gold Sponsors
Silver Sponsors
Food & Swag Sponsors
Community Partners
Event Organizer
Learn more about each of our Event Sponsors.